Trzoda-Chlewna - Forum https://www.trzoda-chlewna.com.pl/forumN/ |
|
., https://www.trzoda-chlewna.com.pl/forumN/viewtopic.php?f=2&t=2687 |
Strona 1 z 1 |
Autor: | pool [ czwartek 20 gru 2012, 22:18 ] |
Tytuł: | ., |
,,,, |
Autor: | vicia1223 [ sobota 22 gru 2012, 12:34 ] |
Tytuł: | |
Ile sztuk wymagane do odbioru? U |
Autor: | pool [ sobota 22 gru 2012, 21:19 ] |
Tytuł: | |
.. |
Autor: | stan1069@o2.pl [ piątek 28 gru 2012, 13:34 ] |
Tytuł: | |
Komu ten towar serwujecie ??? chyba nie psom , bo pozdychają |
Autor: | pool [ sobota 29 gru 2012, 21:11 ] |
Tytuł: | |
,, |
Autor: | Grześ1234 [ sobota 29 gru 2012, 22:21 ] |
Tytuł: | |
stan1069@o2.pl pisze: Komu ten towar serwujecie ??? chyba nie psom , bo pozdychają
dodatek do szyneczki... |
Autor: | ACONAR [ niedziela 30 gru 2012, 19:48 ] |
Tytuł: | |
Witam! W systemie produkcji „całe pomieszczenie pełne – całe pomieszczenie puste” w kojcach zawsze zostaje pewna część świń nie mieszczących się granicach wymaganej przez ZM wagi ubojowej – czyli są pozaklasowe. Najczęściej te świnie są zdrowe, ale mają zbyt niską masę ciała. Z różnych powodów… ZM nie zawsze chcą je odbierać, a jeśli już, to płacą bardzo niskie ceny. Każdy kojec w systemie „cpp-cpp” trzeba opróżnić do końca, aby przygotować go (mycie, dezynfekcja) dla kolejnej grupy świń. |
Autor: | pool [ niedziela 30 gru 2012, 21:44 ] |
Tytuł: | |
dziękuję za pomoc w jasnym i fachowym objaśnieniu |
Autor: | pool [ środa 20 lut 2013, 20:50 ] |
Tytuł: | |
a |
Strona 1 z 1 | Strefa czasowa UTC+2godz. |
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group http://www.phpbb.com/ |