Trzoda-Chlewna - Forum
https://www.trzoda-chlewna.com.pl/forumN/

.,
https://www.trzoda-chlewna.com.pl/forumN/viewtopic.php?f=2&t=2687
Strona 1 z 1

Autor:  pool [ czwartek 20 gru 2012, 22:18 ]
Tytuł:  .,

,,,,

Autor:  vicia1223 [ sobota 22 gru 2012, 12:34 ]
Tytuł: 

Ile sztuk wymagane do odbioru? U

Autor:  pool [ sobota 22 gru 2012, 21:19 ]
Tytuł: 

..

Autor:  stan1069@o2.pl [ piątek 28 gru 2012, 13:34 ]
Tytuł: 

Komu ten towar serwujecie ??? chyba nie psom , bo pozdychają :lol:

Autor:  pool [ sobota 29 gru 2012, 21:11 ]
Tytuł: 

,,

Autor:  Grześ1234 [ sobota 29 gru 2012, 22:21 ]
Tytuł: 

stan1069@o2.pl pisze:
Komu ten towar serwujecie ??? chyba nie psom , bo pozdychają :lol:


dodatek do szyneczki... :D :D

Autor:  ACONAR [ niedziela 30 gru 2012, 19:48 ]
Tytuł: 

Witam!

W systemie produkcji „całe pomieszczenie pełne – całe pomieszczenie puste” w kojcach zawsze zostaje pewna część świń nie mieszczących się granicach wymaganej przez ZM wagi ubojowej – czyli są pozaklasowe.
Najczęściej te świnie są zdrowe, ale mają zbyt niską masę ciała. Z różnych powodów…
ZM nie zawsze chcą je odbierać, a jeśli już, to płacą bardzo niskie ceny.

Każdy kojec w systemie „cpp-cpp” trzeba opróżnić do końca, aby przygotować go (mycie, dezynfekcja) dla kolejnej grupy świń.

Autor:  pool [ niedziela 30 gru 2012, 21:44 ]
Tytuł: 

dziękuję za pomoc w jasnym i fachowym objaśnieniu :)

Autor:  pool [ środa 20 lut 2013, 20:50 ]
Tytuł: 

a

Strona 1 z 1 Strefa czasowa UTC+2godz.
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/