Indeks witryny Indeks witryny


terraexim

a-one 50

terraexim


agrol
zuromin
Regulamin FORUM >>
Dzisiaj jest poniedziałek 27 wrz 2021, 00:40

Strefa czasowa UTC+2godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 48 ] 
Autor Wiadomo┼Ť─ç
 Tytu┼é: waga pod mieszalnik
Post: ┼Ťroda 01 gru 2010, 17:51 
Offline

Rejestracja: czwartek 24 maja 2007, 19:34
Posty: 633
Lokalizacja: wlkp
Prosz─Ö o porady kt├│re bed─ů pomocne przy zakupie i uzytkowaniu takiej wagi.
Zastanawiam si─Ö w jaki spos├│b mocuje si─Ö mieszalnik do wagi i czy nie powoduje to trz─Ösienia mieszalnika.
Waga kt├│r─ů si─Ö interesuje:
http://allegro.pl/elektroniczna-waga-pod-mieszalnik-pasz-i1341265157.html


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
 Tytu┼é:
Post: ┼Ťroda 01 gru 2010, 19:53 
Offline
Awatar u┼╝ytkownika

Rejestracja: wtorek 25 mar 2008, 19:41
Posty: 711
Lokalizacja: ┼Ül─ůskie
Waga kt├│ra sie interesujesz jest dobra, sam tak─ů mam i chodzi bez problemu... ja mam mieszalnik sko┼Ťny i nie ma zadnych wibracji ale wydaje mi sie ze na pionowym tez nie powinno zadne trz─Ösienie wystepowac


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
 Tytu┼é:
Post: pi─ůtek 03 gru 2010, 11:00 
Offline

Rejestracja: pi─ůtek 12 wrz 2008, 09:49
Posty: 6
Lokalizacja: lubelskie
Popieram wybór. Sam wiem, że wielu hodowców ma takie wagi od tego producenta. A o trzęsienie się nie martw - nie ma takiego problemu. Waga prosta w obsłudze i eksploatacji, praktycznie bezawaryjna.


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
 Tytu┼é:
Post: pi─ůtek 17 gru 2010, 17:22 
Offline

Rejestracja: wtorek 23 lis 2010, 15:06
Posty: 180
Lokalizacja: ŁOWICZ woj.ŁÓDZKIE
Witam!!! Widzia┼éem t─ů wag─Ö kolega zakupi┼é i powiem szczerze ┼╝e wola┼ébym mechaniczn─ů mimo wszystko ┼╝e jest dro┼╝sza ale to tylko moje zdanie! Pozdrawiam :wink:


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
 Tytu┼é:
Post: pi─ůtek 11 lut 2011, 13:44 
Offline

Rejestracja: pi─ůtek 11 lut 2011, 13:40
Posty: 1
Je┼Ťli chcesz mie─ç na prawd─Ö dobr─ů, sprawd┼║ te Wagi


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
 Tytu┼é:
Post: wtorek 25 pa┼║ 2011, 21:16 
Offline

Rejestracja: poniedziałek 01 cze 2009, 10:57
Posty: 102
Lokalizacja: mazowieckie
Od┼Ťwie┼╝─Ö troch─Ö temat. Rozgl─ůdam si─Ö za wag─ů pod mieszalnik, co polecacie? mechaniczne czy elektroniczne? prosz─Ö o firm─Ö i model waszych wag


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
 Tytu┼é:
Post: pi─ůtek 04 lis 2011, 19:46 
Offline

Rejestracja: wtorek 14 gru 2010, 23:19
Posty: 324
Lokalizacja: wielkopolska
Lepsza mechaniczna- mniej problemów ,dłuższe użytkowanie ,,,elektroniczna mniej zajmuje miejsca-natomiast jak jeden sensor będzie uszkodzony należy wymienić wszystkie .. prod. CZEKAŁA LESZNO


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
 Tytu┼é:
Post: ┼Ťroda 16 maja 2012, 17:29 
Offline

Rejestracja: czwartek 24 maja 2007, 19:34
Posty: 633
Lokalizacja: wlkp
Ma kto┼Ť wage platformow─ů pod mieszalnikiem?
Zastanawia mnie czy podczas ┼Ťrutowania/mieszania waga paszy na wyswietlaczu jest miarodajna?
http://allegro.pl/waga-magazynowa-do-5- ... 17274.html


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
 Tytu┼é:
Post: ┼Ťroda 16 maja 2012, 18:51 
Offline

Rejestracja: niedziela 17 lut 2008, 14:31
Posty: 2264
Ja mam, ale nie elektroniczn─ů, tylko zwyk┼é─ů mechaniczn─ů na suwak. Mam te┼╝ opcj─Ö w┼é─ůczenia sygna┼éu jak ju┼╝ ze┼Ťrutuj─Ö odpowiedni─ů ilo┼Ť─ç zbo┼╝a. Polecam takow─ů. Te┼╝ mia┼éem ch─Ö─ç na elektroniczn─ů, ale w sklepie mi odradzili. Zakurzy Ci si─Ö, zabrudzi, jak to w stodole/paszarni i mo┼╝e szwankowa─ç. A jak masz mieszalnik i m┼éynek w stodole, to zim─ů jest wi─Ökszy mr├│z jak -10 st C,(taki jest zakres pracy tej wagi) wi─Öc nie masz gwarancji ┼╝e b─Ödzie dobrze wskazywa┼éa wag─Ö.


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
 Tytu┼é:
Post: ┼Ťroda 16 maja 2012, 20:14 
Offline

Rejestracja: wtorek 03 lis 2009, 20:15
Posty: 2712
Lokalizacja: lubelskie
http://allegro.pl/waga-paletowa-do-3-to ... 96624.html
mam takowa pod mieszalnikiem, działa nawet w -20 c i nie oszukuje


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
 Tytu┼é:
Post: ┼Ťroda 16 maja 2012, 21:13 
Offline

Rejestracja: niedziela 17 lut 2008, 14:31
Posty: 2264
Nie twierdzę że nie działa, ale na aukcji jest napisany zakres temperatur.


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
 Tytu┼é:
Post: pi─ůtek 18 maja 2012, 08:05 
Offline

Rejestracja: wtorek 18 sty 2011, 09:47
Posty: 85
a czy taka platformowa nadawa┼éa by si─Ö na przep─Ödow─ů do warzenia ┼Ťwi┼ä jagby dospawa─ç boki. Jakie macie wagi bo zamierzam kupi─ç ale nie wiem jak─ů


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
 Tytu┼é:
Post: sobota 26 maja 2012, 19:56 
Offline

Rejestracja: niedziela 21 sie 2011, 21:03
Posty: 46
Lokalizacja: Podlaskie
Ja mam wag─Ö pod zbiornikiem na zborze kt├│re leci odrazu do ┼Ťrutownika. Za zbiornik robi bigbak kt├│ry wisi na wadze hakowej a ona na belku drewnianym w stodole. zasyp├│j─Ö go przeno┼Ťnikiem ┼Ťlimakowym.
Wygl─ůda to tak:
1. W┼é─ůczam wag─Ö, wsypuj─Ö przen┼╝yto, zeruj─Ö pilotem i inne zbo┼╝a.
2. W┼é─ůczam niemiecki ┼Ťrutownik, otwieram szyberek i id─Ö co┼Ť robi─ç.
A nie stoj─Ö w kurzu jeszcze ze ssawk─ů w r─Öku(jak niekturzy) i patrz─Ö czy ju┼╝ zmieli┼éem odpowiedni─ů dawk─Ö.

Cena zestawu:
bigbak 25z┼é. lub darmowy po czym┼Ť
waga: 600zł. http://allegro.pl/waga-hakowa-przemyslo ... 11921.html
Zdrowie: bezcenne


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
 Tytu┼é:
Post: ┼Ťroda 27 cze 2012, 18:38 
Offline

Rejestracja: czwartek 24 maja 2007, 19:34
Posty: 633
Lokalizacja: wlkp
Kupi┼éem dzis taka jak poleca┼é kilka pos├│w wy┼╝ej turbogrocho49, 1275 z przesy┼ék─ů, i jestem mile zaskoczony ze licznik podczas ┼Ťrutowania jest stabilny


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
Post: poniedzia┼éek 10 cze 2013, 14:14 
Offline
Awatar u┼╝ytkownika

Rejestracja: poniedziałek 10 mar 2008, 13:04
Posty: 3563
Ma kto┼Ť mo┼╝e tak─ů wag─Ö w gospodarstwie?? jak si─Ö sprawuje?? Kusi napewno mniejszy koszt??

Tylkoż czy da się dokładnie zwayć zwierzęta??

http://allegro.pl/samochodowa-waga-osio ... 63460.html


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
Post: poniedzia┼éek 10 cze 2013, 14:55 
Offline

Rejestracja: poniedziałek 22 wrz 2008, 17:42
Posty: 625
Lokalizacja: podlaskie
Na logik─Ö by─ç mo┼╝e pusty zestaw da si─Ö w miar─Ö dok┼éadnie zwa┼╝y─ç, ale przy ┼╝ywym towarze wydaje si─Ö, ┼╝e nacisk na o┼Ť mo┼╝e jednak si─Ö zmienia─ç. Po za┼éadunku wje┼╝dzasz na wag─Ö i kolejno wa┼╝ymy ka┼╝d─ů o┼Ť samochodu. Wiadomo, ┼╝e ┼Ťwinie nie maj─ů na samochodzie zbyt du┼╝o miejsca, ale jednak jaki┼Ť b┼é─ůd wynikaj─ůcy z przemieszczania zwierzak├│w mo┼╝e by─ç.


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
Post: poniedzia┼éek 10 cze 2013, 14:59 
Offline

Rejestracja: ┼Ťroda 29 pa┼║ 2008, 17:55
Posty: 4610
Lokalizacja: mazowieckie
Z dok┼éadnym zwazeniem swiniak├│w na takiej wadze mo┼╝e by─ç problem, w czasie zmiany osi ferajna sie przemie┼Ťci w ty┼é albo w prz├│d i wyjdzie lipa.


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
Post: poniedzia┼éek 10 cze 2013, 15:48 
Offline
Awatar u┼╝ytkownika

Rejestracja: poniedziałek 10 mar 2008, 13:04
Posty: 3563
No w┼éasnie ale te wagi s─ů dynamiczne tj powolny przejazd bez zatrzymywania si─Ö i wtedy raczej zwierzyna si─Ö nie powinna przemie┼Ťci─ç ( kwestia 15 sekund).
Najazd├│wki 18 metrowej za 50tys nie kupi─Ö a ta mnie kusi.
Obecnie za podwójne ważenie płacę 50zl sr raz w tyg to się też grosza nazbiera :-).


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
Post: poniedzia┼éek 10 cze 2013, 16:10 
Offline

Rejestracja: pi─ůtek 29 sty 2010, 08:57
Posty: 1669
Lokalizacja: EPI
lukas jak bedzie bystry kierowca to cie na takiej wadze na tone walnie ,wystarczy ze sie pobawi poduszkami na osiach , wedlug mnie to cwaniakow teraz wiecej jak uczciwych i nie mozna im dawac okazji do przekretow


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
Post: poniedzia┼éek 10 cze 2013, 19:04 
Offline

Rejestracja: pi─ůtek 01 cze 2007, 23:58
Posty: 4419
Lokalizacja: kuj-pom
lukas u nas za wa┼╝enie nikt kasy nie wo┼éa nawet gdyby┼Ť codziennie wa┼╝y┼é z grzeczno┼Ťci na piwo daje


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
Post: poniedzia┼éek 10 cze 2013, 19:11 
Offline

Rejestracja: wtorek 03 lis 2009, 20:15
Posty: 2712
Lokalizacja: lubelskie
u nas 20 zł


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
Post: poniedzia┼éek 10 cze 2013, 21:12 
Offline
Awatar u┼╝ytkownika

Rejestracja: poniedziałek 10 mar 2008, 13:04
Posty: 3563
W gospodarnej Wielkopolsce to za darmo mo┼╝esz w ryja dosta─ç.
Kurka straszycie z t─ů wag─ů a gada┼éem z kierowc─ů co zbo┼╝e wozi i m├│wi┼é ┼╝e jest ok.


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
Post: poniedzia┼éek 10 cze 2013, 21:18 
Offline

Rejestracja: pi─ůtek 29 sty 2010, 08:57
Posty: 1669
Lokalizacja: EPI
lukas tu nie o zmylke chodzi wez to na zdrowy rozum pojazd z podnoszona osia i wystarczy ja lekko zluzowac a jak mija wage napiac lub odwrotnie w zaleznosci czy to tarowanie czy waga brutto, czyz nie


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
Post: wtorek 11 cze 2013, 08:03 
Offline
Awatar u┼╝ytkownika

Rejestracja: poniedziałek 10 mar 2008, 13:04
Posty: 3563
No tak ale ta waga b─Ödzie kontrolna a nie decyduj─ůca.
Ze zbo┼╝ami i tak przyje┼╝d┼╝aj─ů zwa┼╝eni waga na wz jest a ja ich wa┼╝e dla sprawdzenia tej wagi.
Ja wa┼╝─ůc sam oszukiwa si─Ö nie b─Öd─Ö a ┼Ťwinki od zawsze na WBC sprzedaje to wa┼╝y┼é bym kontrolnie.
czytam opinie w necie i na agrofoto to Ci co maj─ů raczej sobie chwal─ů.


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
Post: wtorek 11 cze 2013, 13:10 
Offline

Rejestracja: pi─ůtek 29 sty 2010, 08:57
Posty: 1669
Lokalizacja: EPI
jezeli tylko wazenie kontrolne to ok ,rowniutki teren na dlugosc zestawu przed i po wadze kierowca lapki na fajerke i powinno byc dobrze


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
Post: wtorek 11 cze 2013, 13:29 
Offline

Rejestracja: czwartek 24 maja 2007, 19:34
Posty: 633
Lokalizacja: wlkp
Wa┼╝e na najazdowej elektronicznej, oczywiscie 40z┼é kasuj─ů , bardzo czu┼éa przedzia┼éka 10kg i przy pustym stabilnie ale za┼éadowane to lata wynik i gdzies tam w srodek celuje przy 25t te 30-40kg nie ma a┼╝ takiego wielkiego znaczenia.

Pyta┼éem ostatnio kierowce o t─ů przejazdow─ů czy mia┼é kontakt, niby u jedego rolnika wa┼╝y┼é sie na platformowej i nowo zakupionej przejazdowej dla por├│wnania i pusto wysz┼éo identycznie a przy za┼éadowanym wysz┼éa lekka r├│znica m├│wi┼é ze najwazniejsze p┼éynnie przejechac ,a ze swiniami to czasem si─Ö szarpnie i wynik fa┼észywy

Co do WZ to zreg├│┼éy jaki┼Ť ┼Ťwistek papieru z parawk─ů niewiadomo kogo wiesz czy nie ma ich 2 wypisanych na r├│┼╝ne wagi? I oka┼╝e Ci w┼éasciw─ů w zale┼╝nosci czy go wazy┼ées czy nie.
Podobaj─ů mi si─Ö firmy kt├│re wczesniej dzwoni─ů czy to zbo┼╝e czy warchlak i po za┼éadunku informuj─ů mamy tyle i tyle za┼éadowane i jesli chcesz to mozesz ich potem sprawdzic.


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
Post: ┼Ťroda 19 lis 2014, 13:52 
Offline
Awatar u┼╝ytkownika

Rejestracja: poniedziałek 10 mar 2008, 13:04
Posty: 3563
Cena bije po oczach :D


Za┼é─ůczniki:
20141119_124255~2.jpg
20141119_124255~2.jpg [ 31.49 KiB | Przegl─ůdany 25113 razy ]
Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
Post: ┼Ťroda 19 lis 2014, 16:06 
Offline

Rejestracja: czwartek 14 mar 2013, 22:29
Posty: 56
Łukasz to Twój nowy nabytek?


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
Post: ┼Ťroda 19 lis 2014, 16:24 
Offline
Awatar u┼╝ytkownika

Rejestracja: poniedziałek 10 mar 2008, 13:04
Posty: 3563
maciej.wlkp pisze:
Łukasz to Twój nowy nabytek?

oferta tylko. My┼Ťl─Ö ┼╝e z 8% by si─Ö zesz┼éo z tej ceny.
A oferta pod modernizacje bo mi opryskiwacz odrzucili i podkladam w to miejsce mieszalnik.
Co ciekawe ze skiold jest tańszy tylko że ukosny a do ccm poziomy chyba lepszy


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
Post: ┼Ťroda 19 lis 2014, 19:32 
Offline

Rejestracja: czwartek 14 mar 2013, 22:29
Posty: 56
A ta wycena jakiej firmy? Te┼╝ kiedy┼Ť o tym my┼Ťla┼éem ale sam mieszalnik to po┼éowa sukcesu dochodzi to tego praktycznie przebudowa ca┼éej paszarni...ale sprz─Öt ok... Prestarteru w niczym lepszego chyba nie zrobisz...


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
Post: czwartek 20 lis 2014, 20:16 
Offline

Rejestracja: niedziela 28 gru 2008, 15:16
Posty: 300
Lokalizacja: Wielkopolska
Zuptor jest bardzo drogi, ale sprz─Öt maj─ů odrobiony i solidny - a to cieszy przez wiele lat


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
Post: czwartek 20 lis 2014, 22:01 
Offline

Rejestracja: wtorek 20 lis 2007, 22:17
Posty: 1631
Lokalizacja: wielkopolska
beniu33 pisze:
Zuptor jest bardzo drogi, ale sprz─Öt maj─ů odrobiony i solidny - a to cieszy przez wiele lat
potwierdzam


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
Post: poniedzia┼éek 23 lut 2015, 09:31 
Offline

Rejestracja: wtorek 17 lut 2015, 11:00
Posty: 3
Obrazek
Ja u┼╝ywam podobnej wagi paletowej ju┼╝ kilka lat. Bardzo dobrze si─Ö sprawdza i jak na razie nic si─Ö z ni─ů nie dzia┼éo. Lepiej wyda─ç troch─Ö wi─Öcej pieni─Ödzy, ni┼╝ potem co chwil─Ö kupowa─ç now─ů lub p┼éaci─ç za napraw─Ö. Takie jest moje zdanie.


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
Post: poniedzia┼éek 06 kwie 2015, 08:36 
Offline

Rejestracja: niedziela 05 kwie 2015, 21:53
Posty: 3
Witam,

Pod mieszalnik mo┼╝na zastosowa─ç najprostsz─ů wag─Ö platformow─ů tylko trzeba pami─Öta─ç o tym,┼╝e elektronika nie lubi zimna... trzeba terminal wagowy zabezpieczy─ç jak─ů┼Ť prost─ů szafk─ů z uk┼éadem grzewczym. a czujniki od czasu do czasu przeczy┼Ťci─ç aby nie zrobi┼é si─Ö punkt zaparcia wagi. No i oczywi┼Ťcie trzeba (aby nie p┼éyn─Ö┼éa waga) przy wibracjach ustawi─ç odpowiedni filtr w terminalu. W wi─Ökszo┼Ťci terminali jest mo┼╝liwo┼Ť─ç w┼é─ůczenia tzw prog├│w i mo┼╝na ustawi─ç pewne opcje, ┼╝e po osi─ůgni─Öciu takiej warto┼Ťci zacznie podawa─ç co┼Ť innego albo zako┼äczy si─Ö proces albo nawet wy┼Ťle sms, ze si─Ö sko┼äczy┼éo. lecz to niestety z dodatkowym niestandardowym osprz─Ötem.

Jeżeli chodzi o wagę pod zbiornik to nie polecam samemu robić bo bez wzorców masy i dokładnej kalibracji na miejscu waga będzie pokazywać pierdoły.


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
Post: poniedzia┼éek 06 kwie 2015, 18:27 
Offline
Awatar u┼╝ytkownika

Rejestracja: czwartek 09 pa┼║ 2008, 23:05
Posty: 3415
Lokalizacja: łódzkie
I mog─Ö si─Ö za┼éozy─ç, ┼╝e za kilka post├│w napiszesz, ┼╝e przypadkiem, oczywi┼Ťcie niechc─ůcy, takie wagi sprzedajesz....


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
Post: poniedzia┼éek 06 kwie 2015, 19:41 
Offline

Rejestracja: niedziela 05 kwie 2015, 21:53
Posty: 3
Pud┼éo :P No akurat m├│j wujek jest rolnikiem i podczas spotkania rodzinnego zada┼é mi pytanie o oszustwa w wa┼╝eniu ┼Ťwi┼ä wi─Öc zacz─ů┼éem czyta─ç na ten temat. Jako, ┼╝e mam jak─ů┼Ť wiedz─Ö postanowi┼éem si─Ö wypowiedzie─ç na Waszym forum. Ja akurat jestem serwisantem w du┼╝ej firmie wagarskiej a nie handlowcem. A zazwyczaj serwisanci naprawiaj─ů a nie sprzedaj─ů. Wi─Öc gdyby┼Ť potrzebowa┼é serwis to mo┼╝e by┼Ťmy si─Ö dogadali. Producenci maja ogromne rabaty na cz─Ö┼Ťci wi─Öc kupowa─ç ode mnie wagi Ci si─Ö najpro┼Ťciej na ┼Ťwiecie nie op┼éaca:P


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
Post: czwartek 03 mar 2016, 10:21 
Offline

Rejestracja: wtorek 24 lis 2015, 13:46
Posty: 2
Sprawd┼║ ofert─Ö Wag wielkopolskich. Maj─ů tam du┼╝y wyb├│r wag, my┼Ťl─Ö, ┼╝e spokojnie znajdziesz co┼Ť dla siebie. Korzystam z ich produkt├│w od dawna i nigdy nie mia┼éem ┼╝adnych zastrze┼╝e :)


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
Post: czwartek 03 mar 2016, 10:49 
Offline
Awatar u┼╝ytkownika

Rejestracja: czwartek 15 pa┼║ 2009, 11:45
Posty: 6026
Jak waga z Wielkopolski to na sto % dokładna.


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
Post: czwartek 22 gru 2016, 21:11 
Offline

Rejestracja: niedziela 26 lut 2012, 12:36
Posty: 1961
Lokalizacja: kujawsko - pomorskie
Ma kto┼Ť tak─ů wag─Ö co o niej s─ůdzicie? https://www.olx.pl/oferta/waga-inwentar ... f3bLd.html


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
Post: czwartek 22 gru 2016, 21:51 
Offline

Rejestracja: sobota 09 kwie 2011, 19:50
Posty: 5689
Lokalizacja: Malopolska
Za w─ůska


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
 Tytu┼é: Re:
Post: ┼Ťroda 25 sty 2017, 22:30 
Offline

Rejestracja: niedziela 26 lut 2012, 12:36
Posty: 1961
Lokalizacja: kujawsko - pomorskie
turbogrocho49 pisze:
http://allegro.pl/waga-paletowa-do-3-ton-najtaniej-1200-zl-brutto-i2339996624.html
mam takowa pod mieszalnikiem, działa nawet w -20 c i nie oszukuje

Turbo jak Cisi─Ö ta waga sprawuje bo przymierzam si─Ö do zakupu?


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
Post: czwartek 26 sty 2017, 13:44 
Offline

Rejestracja: wtorek 03 lis 2009, 20:15
Posty: 2712
Lokalizacja: lubelskie
jak narazie wszystko działa bez zarzutu


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
Post: czwartek 26 sty 2017, 15:03 
Offline
Awatar u┼╝ytkownika

Rejestracja: czwartek 15 pa┼║ 2009, 11:45
Posty: 6026
U mnie ta się sprawuje bez zarzutu i jest dokładna i solidna. 8)


Za┼é─ůczniki:
images (4).jpg
images (4).jpg [ 5.68 KiB | Przegl─ůdany 22657 razy ]
Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
Post: poniedzia┼éek 06 lut 2017, 15:29 
Offline

Rejestracja: poniedziałek 06 lut 2017, 14:11
Posty: 2
Hej my┼Ťmy niedawno kupili taki mieszalnik do paszy p┼éynnej na tej stronie http://www.xxxxxxxxxxxxxi.html na samym dole ten od razu te┼╝ z wag─ů i to si─Ö rewelacyjnie spisuje ale ile sama waga kosztuje to nie wiem bo to by┼éo w zestawie.


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
Post: poniedzia┼éek 06 lut 2017, 19:06 
Offline
Awatar u┼╝ytkownika

Rejestracja: czwartek 15 pa┼║ 2009, 11:45
Posty: 6026
ala321 pisze:
Hej my┼Ťmy niedawno kupili taki mieszalnik do paszy p┼éynnej na tej stronie http://www.wuma-projekt.pl/html/mieszalniki.html na samym dole ten od razu te┼╝ z wag─ů i to si─Ö rewelacyjnie spisuje ale ile sama waga kosztuje to nie wiem bo to by┼éo w zestawie.


..czy nie lepiej zastosowa─ç stare , wypr├│bowane metody zadawania pasz p┼éynnych dla ┼Ťwi┼ä. 8)


Za┼é─ůczniki:
wiadr..jpg
wiadr..jpg [ 25.88 KiB | Przegl─ůdany 22501 razy ]
Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
Post: wtorek 07 lut 2017, 09:46 
Offline

Rejestracja: poniedziałek 06 lut 2017, 14:11
Posty: 2
... w sumie wiadrami te┼╝ mo┼╝na ale w ko┼äcu nowoczesno┼Ť─ç trzeba wprowadza─ç ;)


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
Post: wtorek 07 lut 2017, 17:00 
Offline
Awatar u┼╝ytkownika

Rejestracja: czwartek 15 pa┼║ 2009, 11:45
Posty: 6026
Wiaderko mo┼╝na ze szczebelk├│w samemu tanio zrobi─ç !!!
..i pos┼éu┼╝y kilkana┼Ťcie lat , a te mieszalniki to zawsze awaria jaka┼Ť ,nie wspomn─Ö jak pr─ůd odetn─ů to z wiaderkiem polatasz , a z mieszalnika nici.Trzeba r├│wnie┼╝ pami─Öta─ç ,┼╝e nasze polskie elektrownie -to ju┼╝ s─ů stare babcie ! 8)


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
Post: wtorek 20 kwie 2021, 09:06 
Offline

Rejestracja: pi─ůtek 16 kwie 2021, 16:30
Posty: 1
Od┼Ťwie┼╝─Ö troch─Ö temat, jakich wag u┼╝ywacie ?
Ja ostatnio kupi┼éem wag─Ö pod mieszalnik pasz https://xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx jestem bardzo zadowolony, dobre wykonanie i dok┼éadno┼Ť─ç pomiaru do 0,5kg. Waga mo┼╝e by─ç skalibrowana tak┼╝e w litrach dzi─Öki czemu waga mo┼╝e by─ç u┼╝ywana pod zbiornik mleka. Solidna firma posiadaj─ů tak┼╝e wagi inwentarzowe do ┼╝ywca i wagi pod silos.


Na g├│r─Ö
 Wy┼Ťwietl profil  
 
Wy┼Ťwietl posty nie starsze ni┼╝:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 48 ] 

Strefa czasowa UTC+2godz.


Kto jest online

U┼╝ytkownicy przegl─ůdaj─ůcy to forum: Obecnie na forum nie ma ┼╝adnego zarejestrowanego u┼╝ytkownika i 4 go┼Ťci


Nie mo┼╝esz tworzy─ç nowych temat├│w
Nie mo┼╝esz odpowiada─ç w tematach
Nie mo┼╝esz zmienia─ç swoich post├│w
Nie mo┼╝esz usuwa─ç swoich post├│w
Nie mo┼╝esz dodawa─ç za┼é─ůcznik├│w

Szukaj:
Przejd┼║ do:  
Technologi─Ö dostarcza phpBB